Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookiesSluiten

Stichting FSO verzamelt informatie die voor de touringcarbranche van belang is. Deze informatie wordt op verschillende manieren met de branche gedeeld.

Op de verschillende onderdelen van onze site kunt u onder het kopje Nieuws de meest actuele informatie vinden van die betreffende afdeling. Checkt u regelmatig deze pagina's zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele zaken.


Stichting FSO verstuurt regelmatig een digitale nieuwsbrief. Deze wordt bij u op het opgegeven e-mailadres automatisch in uw mailbox bezorgd. U kunt zich aanmelden via het invulvak hier rechts op de pagina. In het archief kunt u eerder verzonden nieuwsbrieven nalezen.


De FSO-krant verschijnt tweemaal per jaar. Deze papieren informatiekrant bevat bedrijfstakinformatie voor zowel werkgevers als voor werknemers en wordt verspreid via de touringcarbedrijven. De FSO-krant wordt daarnaast ook digitaal verspreid. In het archief kunt u eerdere uitgaves raadplegen.